Bölcsi

Kedves Szülők!

Elérkezett az idő, hogy gyermekükkel együtt megtegyék az első lépést az önállósodás hosszú útján és gyermekük közösségbe kerüljön. Szeretnénk bemutatni egész napos gyermekmegőrzőnket, minden szülőnek aki egy vidám de biztonságos „szigetet” keres gyermeke számára.

Célunk:

A legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a hozzánk járó gyerekek jól érezzék magukat, szeressenek hozzánk járni, testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt jól fejlődjenek.
Gyermekek személyiségének, képességeinek fejlesztése egymásra épülő céltudatos folyamat, melyet játékba ágyazottan megfelelő módszerekkel és eszközökkel érjük el, ismerve a bölcsődés, óvodás korú gyermekek életkori sajátosságait, érettségét.
A foglalkozásokhoz séták, saját autóbuszos kirándulások, kulturális programok kapcsolódnak. Például: Állatkert, Margitsziget, bábszínház. stb..
Gyermekekkel folyamatosan 2 óvónéni „dadusnéni” foglalkozik akik megfelelő tapasztalatokkal rendelkeznek a gondozás és nevelés terén.

Feladataink:

* Értelmi és szociális fejlesztés
* Önállóságra nevelés
* mozgásszükséglet, mozgásigény biztosítása ,ehhez nagy pázsitos kerttel rendelkezünk csúszdával, homokozóval sok szabadtéri játékkal és nyári pancsoló medencével.
* Vízhez szoktatás, minden nap fél órás úszóprogram saját babauszodánkban
* Koordinációs képességek céltudatos fejlesztése
* Angol nyelvvel való ismerkedés heti kétszeri zenés, mesés foglalkozásokon, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező pedagógussal

Elveink:

* kis létszámú egy csoportos foglalkozások, így könnyebb a beilleszkedés, több figyelem jut a kicsik egyéni igényeire, egyéni fejlesztés könnyebben megvalósítható, gyerek-gyerek közti barátság kialakulása gyorsabb.
* Jó tapasztalatunk van a vegyes csoportról, a kisebbek sokat tanulhatnak a nagyobb gyermekektől, míg a nagyobbak szeretgetik ,vigyáznak a kicsikre.
*a bölcsődei, óvodai és a családi nevelés összehangolására nagyon fontos a szülőkkel való együttműködés. Ez a napi személyes találkozások, beszámolók, a közös ünnepek továbbá a szülői értekezletek segítségével valósul meg.

Gyermekmegőrző nyitva tartás:
Hétfő 8:00 – 17:00
Kedd 8:00 – 17:00
Szerda 8:00 – 17:00
Csütörtök 8:00 – 17:00
Péntek 8:00 – 17:00

Várjuk a piciket akár fél napra, egy napra, egy hétre, egy hónapra teljes ellátással.